A- A A+
msen
faq3Soalan Lazim
HubungiHubungi Kami
MaklumbalasAduan& Maklumbalas
petalaman3Peta Laman

e-Perkhidmatan

INTERNET

OSC3PLUS

OSC3Plus Online MDGM
OSC 3.0 Plus Online adalah satu sistem yang dibangunkan bertujuan membantu pihak Principal Submitting Person (PSP) /Submitting Person (SP) untuk mengemukakan permohonan pelan pemajuan secara atas talian, bayaran melalui online dan membolehkan agensi teknikal mengulas permohonan secara maya serta seterusnya keputusan diperolehi melalui sistem ini.

Epbt Online

ePBT Online (Semakan Penyata)
Kebanyakan Sistem MDGM menggunakan Single Sign On (SSO) untuk memudahkan pengguna. Sistem ini dibangunkan bertujuan untuk Semakan Bil Cukai Taksiran, Semakan Lesen Perniagaan, Semakan Bil Sewaan dan Semakan Kompaun Parking.

 

PBTPay   Joomla

Semakan & Bayaran Online PBTPay (Cukai Taksiran / Sewaan / Kompaun)
PBTPay adalah sebuah portal pembayaran sepusat rasmi bagi Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) yang dibangunkan oleh Jabatan Kerajaan Tempatan (JKT) / KPKT.
Sistem E Aduan Sistem Aduan Awam
Sistem e-Aduan Kelantan merupakan satu portal yang dibangunkan untuk memberi kemudahan kepada orang awam untuk membuat aduan.
I Tegur Aplikasi i-Tegur
Aplikasi Mobile i-Tegur merupakan satu inovasi baharu yang dibangunkan oleh KPKT untuk memberi kemudahan kepada orang awam bagi membuat sebarang aduan kepada Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) melalui mobile.

Maklumbalas Portal

Maklumbalas Portal MDGM
Maklumbalas atau Pertanyaan Melalui Laman Web Rasmi MAJLIS DAERAH GUA MUSANG. Anda dialu-alukan menggunakan borang ini jika anda mempunyai sebarang maklumbalas atau pertanyaan.

 

INTRANET

Portal OSC

Portal OSC Online
Portal OSC Online adalah sebuah sistem elektronik untuk membuat penyerahan pemohonan dan memproses permohonan untuk kawalan pemajuan. Ianya juga merupakan suatu platform elektronik untuk mendapatkan maklumat dan berkomunikasi secara dua hala untuk maklumat-maklumat berkenaan dengan kawalan pemajuan.

E SKT

 

Aplikasi e-SKT
Sistem Laporan Sasaran Kerja Tahunan Jabatan.

E Projek

 

e-Projek
Sistem e-Projek Negeri Kelantan

Majlis Daerah Gua Musang 
18300 Gua Musang,

Kelantan Darul Naim.

Tel    : [+609] 912 0235
Faks : [+609] 912 1044
Web : mdgm[dot]kelantan[dot]gov[dot]my
E-mel : mdgm[at]kelantan[dot]gov[dot]my

WEB MOBIL

Majlis Daerah Gua Musang 

Kaunter Pelawat

Hari ini4
Semalam3
Minggu ini8
Bulan ini85
Jumlah136378

1
Online

23 Julai 2024
© Hakcipta Terpelihara 2020. Majlis Daerah Gua Musang. Paparan terbaik menggunakan pelayar internet Mozilla Firefox, Chrome, Edge, Opera dan Internet Explorer 11 ke atas

Dasar Privasi

  • Kemaskini Terakhir : Isnin 22 Julai 2024, 08:06:49 .

Search

Dasar Privasi

slot gacor